Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er din store drøm at komme på en backpacking rejse, og er du bekymret for, om du kan spare penge nok sammen til ønskedestinationen? Det behøver du ikke at bekymre dig om. Her får du nemlig 3 gode sparetips, så kan komme på en backpacking rejse.

  1. Opsig dine abonnementer.

Streamingtjenester, musiktjenester, måltidskasser og kaffekapsler. Der findes abonnementer til alt. Et godt sparetip til at kunne komme på en backpacking rejse, er at undersøge dine kontoudtog. Lav en liste over de abonnementer, du betaler til. Du vil helt sikkert støde på nogen, som du ikke bruger, eller som du ikke vidste, at du betaler til. Opsig dine abonnementer – det er sjældent, at de er livsnødvendige, og benyt dig i stedet af de mange gratis tilbud, der er. Så kan du spare en del penge op til din rejse.

  1. Køb brugt.

De fleste ved, at det er bedre for miljøet at købe brugt tøj, møbler osv. Men en anden fordel er også, at du kan spare mange penge. Heldigvis er det nemt at få fat i godt genbrug alle steder. Der er kvalitetsgenbrugstøj til billige penge i både butikker og på nettet. Et andet godt sparetip til at kunne komme på en backpackingrejse, er at købe brugt rejseudstyr. Noget af det dyre ved en backpacker rejse er det udstyr, man skal ud og have fat i. Derfor er der meget at spare ved at købe det brugt – og ofte har det kun været brugt meget få gange.

  1. Få banken til at oprette en rejsekonto.

Det er oftest sådan, at jo flere penge du tjener, jo flere penge bruger du – og ofte på unødvendige ting, der godt kan spares væk. Et godt sparetip er derfor, at få din bankrådgiver til at åbne en rejsekonto til dig. Det smarte er, at din bankrådgiver kan oprette en funktion, så der automatisk overføres et fast beløb, for eksempel 800,-, fra din lønkonto over til rejsekonto. Det betyder, at du automatisk vil bruge færre penge, end du plejer, fordi du har færre penge til rådighed.

Hvis du følger disse 3 gode sparetips, kan du sagtens spare op til at komme på en backpacking rejse. Læs mere om backpacking her.

EFTERLAD ET SVAR