Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Dåben har en helt særlig betydning for rigtig mange mennesker, også dem, som ikke er særlig troende. Dåben er nemlig ikke kun en bekræftelse af troen. Det er også ofte barnets første fejring og fest, og det er en mulighed for at vise babyen frem til alle familiemedlemmer og venner, der endnu ikke har haft mulighed for at besøge familien. At planlægge en barnedåb kan dog være svært. Ikke nok med at der skal findes en præst, aftales en dato og laves pynt, så skal der også lejes lokaler og bestilles mad ud af huset.

Start forberedelserne i god tid

Fordi det kan være svært og tidskrævende at planlægge en god barnedåb, er det vigtigt at starte i god tid. Når du har fået datoen på plads, kan du nemlig sende invitationer ud, og gæsterne skal gerne have et stykke tid til at kunne undersøge, om de kan komme med. Det gælder især for dem, der har weekendarbejde eller andre skæve arbejdstider.

Lej lokaler og bestil maden udefra

Når du har datoen på plads, bliver det også muligt at leje lokaler og bestille mad ud af huset. Det er muligt for nogle familier at holde barnedåben i hjemmet med hjemmelavet mad. Hvis det skal være nemmest muligt eller festen skal holdes for mange mennesker, kan det dog være nødvendigt at leje lokaler og bestille maden udefra. Bor du i nærheden af Vejle, kan du bestille mad ud af huset her.

Få hjælp af andre hvis muligt

Selvom du muligvis har barsel, når barnedåben skal holdes, kan det være svært at jonglere at lave indbydelser, bordkort og finde pynt, når du samtidig har en lille baby. Hvis du har kreative familiemedlemmer eller venner, kan du dog bede dem om hjælp til at lave noget af pynten, bordkortene eller måske invitationerne.

DEL
Tidligere artikel
Næste artikelFind julegaver til hele familien

EFTERLAD ET SVAR