Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du ud at rejse med et spædbarn, og er du i tvivl om, hvordan du får rejsen til at lykkes med så lidt besvær som muligt? Her får du tre gode råd til, hvordan du rejser med et spædbarn.

1. Lær lokale gloser, hvis du får brug for hjælp

Det er altid en god idé at kunne nogle lokale gloser, hvis du eksempelvis får brug for hjælp. Det kan være, du leder efter et sted, hvor du kan få opvarmet dit barns sutteflaske. Så kan det betale sig at lære et par gloser, der relaterer sig til de ting, du kunne få brug for hjælp til. Du kan sagtens lære sprog online, men du kan også hente app’en Duolingo, hvor du kan lære sprog.

2. Afstem, hvilke forventninger I har

Det er hårdt at rejse med en nyfødt, og I får med garanti ikke det samme ud af ferien, som I ville have gjort, hvis I ikke havde en lille ny med. Derfor er det vigtigt, inden I tager afsted, at beslutte jer for, hvilke forventninger, I ønsker at få opfyldt. Vær samtidig åben og acceptér, at jeres ønsker måske ikke bliver indfriet.

Især hvis I ikke har rejst med et spædbarn før, kan det være overvældende, hvor lidt I kommer til at opleve, af de ting I ellers havde planlagt og glædet jer til. Værdsæt i stedet det ting, der sker – uanset, om det er planlagt eller ej.

3. Book et hotel hjemmefra

Når man er ung, er man mere impulsiv, end når man bliver ældre. Det betyder, at man sagtens kan tage afsted uden at have booket et hotel hjemmefra. Det bliver dog lidt mere besværligt nu, hvor I har en lille med. Det er derfor en god idé, hvis I finder et hotel, inden I tager afsted – både fordi I ved, hvad I går i møde, men også fordi det er mere trygt, hvis I har en garanti for, at der er et sted at sove.

EFTERLAD ET SVAR