Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Børn har en livlig fantasi, men nogle gange skal du skubbe dem i gang med en leg, hvis de ikke selv kan komme på nogle lege, som de kan foretage sig. Ofte kan børn sige: ”Jeg keder mig!”, og her kan du gribe ind med at foreslå lege, som de kan lege. Det kan derfor være en god ide at kende til forskellige lege, som du kan foreslå.

Fangeleg og gemmeleg

Lege som altid er sikre, og som de fleste børn aldrig bliver trætte af er fangeleg og gemmeleg. Ved at lege fangeleg kan de løbe forskellige steder hen og jagte hinanden indtil, at en af dem får fanget en anden. Når dette sker, så er det den tilfangetagendes tur til at være fanger. Denne leg kan fortsætte i evigheder, og du vil høre børnene skiftevis sige: ”Du kan ikke fange mig”.

Gemmeleg er en leg, som børnene både kan foretage sig inden- og udendørs, så hvis vejret ikke er til at være udenfor, så kan legen finde sted indendørs. Find ud af, hvad personen, som skal finde de andre, skal tælle til. Samtidig med at personen tæller, gemmer de andre børn sig. Lad legen begynde og lade det bedste barn til at skjule sig vinde, som værende den bedste til at gemme sig.

Hop på trampolin

Nogle gange kan børn have lidt krudt tilbage fra dagen, og derfor kan en tur på trampolinen anbefales. Hop op og ned, se hvem der kan lave flest ”bomber”, eller lav lege på trampolinen. Hvis du har brug for at læse mere om trampoliner og finde trampolinen til dig, kan du læse mere

her. Sørg for, at legene er stille og rolige, så det ikke ender ud i, at nogle kommer til skade. Hold derfor jævnligt øje med børnene, når de hopper og leger derpå.

EFTERLAD ET SVAR