Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange familier, der gruer for den første gang, de skal have deres børn med på en rejse. Vil de nu opføre sig ordentligt i lufthavnen, således de ikke tiltrækker sig unødigt opmærksomhed, bliver de kede af det, fordi det er skræmmende for dem at komme igennem security, vil de kede sig i flyet, hvorfor de bliver højlydte, og kan de holde til de mange nye indtryk og oplevelser, som de kommer til at gennemleve, når man når frem på destinationen? Dog er det ikke de eneste bekymringer, der kan ske, for under en rejse kan der også komme en masse uforudsete ting, der bestemt også kan være en stressfaktor, når man i forvejen har trætte og sultne børn med sig.

Én forsinkelse fører hurtigt til flere

Her er der for eksempel tale om de problemer, der kan ske allerede i lufthavnen. Før man kommer afsted, kan man opleve, at ens fly er forsinket, og efter en rum tid kan det pludselig trække ud til at vare over tre timer. Og sådan en flyforsinkelse kan der søges kompensation for. Det forholder sig nemlig sådan med flytrafikken, at den er svær at rokke på. Er der først lagt en plan for, hvilken rækkefølge de forskellige fly skal krydse i, så holdes der fast i den aftale. Derfor kan der hurtigt ske en dominoeffekt. For hvis først et fly er forsinket, er der således stor sandsynlighed for, at flere vil følge efter. Og det er noget, som der kan trække ud.

Sørg for at have underholdning med

Det betyder, at der er behov for flere metoder, som du kan underholde dine børn på, og efter nogle få timer kan det være svært at blive ved med at være opfindsom, når man befinder sig i en gold lufthavn. Sørg derfor for at have nogle ting med dig hjemmefra.

EFTERLAD ET SVAR