Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man er en familie med to voksne og to børn, der har en vis alder, er det ganske naturligt, at man også har fire smartphones i familien. Det betyder også, at man udover at skulle have fire smartphones også skal have fire abonnementer, hvilket hurtigt kan blive en fyr fornøjelse, hvis man ikke kigger sig lidt om i junglen af abonnementer.

Der findes mange, der er i den situation, og derfor er der også mange teleselskaber, der laver løsninger, som dækker hele familien. I mange af dem kan man eksempelvis også ringe gratis imellem familiemedlemmer, så det ikke koster noget for forældrene at ringe til børn og omvendt. Er man en familie, der snakker meget i telefon med hinanden, kan dette hurtigt blive en god besparelse.

YouSee har family abonnementer, hvor man kan tilføje nye abonnenter i en familiepakke for et beløb, mens andre selskaber har andre alternativer. De relativ ukendte teleselskab Green Tel har et familieabonnement, hvor op til fem familiemedlemmer deler data, taletid og sms’er. Du kan sammenligne priser på abonnementer her.

Der er dog en del ting du skal tænke på, hvis en familie skal dele abonnementet, og det er hvad forbruget er. Er der eksempelvis et par teenagere i huset, det elsker at streame musik og film på farten, skal der være masser af data inkluderet, og så hjælper det ikke, at man er 4 personer om at dele 30 GB, da det måske kun dækker ens forbrug.

Ofte kan man også snakke med teleselskaberne og få en samlerabat også selvom de måske ikke lige reklamerer med det. Selskaberne er meget ivrige for at få kunder, og du kan tit forhandle en anden pris, end den der bliver oplyst på hjemmesider eller i butikkerne. Et abonnement er trods alt en vare lige som alle andre.

Alle abonnementer er dog ikke ens, og det er derfor en god ide, at holde øje med hvad der er med i prisen. Tjeep er eksempelvis fuld af reklamer og telefonsælgere – så hvis du ikke er interesseret i dette, så hold dig fra dem.

 

EFTERLAD ET SVAR