Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Består årets efterårsferie af en rejse sydpå, eller har I lige bestilt næste års sommerferie? Uanset hvornår I skal ud og rejse, skal kufferten pakkes på et eller andet tidspunkt. Her kan du få nogle tips til, hvad der vil være godt at have med på både rejsen derned og på selve ferien.

Tøj til forskellige lejligheder

Når I tager på en tur sydpå, er det godt at have noget tøj med til forskellige lejligheder. Det vigtigste er jo nok næsten jeres alles badetøj. I skal garanteret bruge mange timer ved både pool og strand. Men udover det er det en god idé med både noget let tøj at smide over sig frem og tilbage fra stranden, men også noget lidt finere tøj til en aften ude. Måske du gerne vil have din favoritsommertop med, men det er også fornuftigt at have noget billigere tøj med, som kan tåle lidt af hvert. Dit tøj kan godt blive slidt af sol, klor mm. Køb billige herre shorts her.

Underholdning til rejsen og poolkanten

Når I skal ligge og bruge mange timer ved poolkanten eller skal på en flyvetur, kan det godt være svært at få tiden til at gå. Derfor kan I med god grund medbringe noget forskellig slags underholdning, så I kan få tiden til at gå med noget. I kan f.eks. tage en bog hver med, et spil kort, en iPad med film på el.lign. Så længe det er let at transportere, er der ikke mange begrænsninger.

Alt til toilettasken

I toilettasken medbringer du noget af det vigtigste, nemlig solcreme. Det er med at være påpasselig, hvis I ikke er vant til solen. Det ville være virkelig ærgerligt at ende med at blive solbrændt på første dag og have ondt resten af turen. Derfor er det vigtigt med solcreme.

EFTERLAD ET SVAR