Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Familielivet er hektisk. Vi ved alle, hvor svært det kan være at få karriere, skole, håndbold og håndværk til at gå op i en højere enhed. Og efter en lang og mørk vinter kan energidepoterne være tømt godt ud. Alligevel er det nu, du skal finde den fornyede energi i at friske dit hjem op – så bliver alle mere glade.

Nyt nyt nyt… Nej vel.

Mange har misforstået konceptet omkring, hvordan man frisker hjemmet op. Du behøver ikke købe nyt interiør for at give nyt liv. Ofte kan familiens hjem få helt nyt liv med de mindste af alle kneb, og som familiemor eller far ved man, at nogle gange skal man springe over, hvor gæret er lavest.

Stuen kan du nemt peppe lidt op med nye vaser, en ny plakat eller måske nye puder i sofaen. Det kan også være, at du tager mere omstændige men effektive metoder i brug og kaster dig over at påføre nyt tapet i stuen. Det er forholdsvis nemt at sætte op, og det kræver ikke det store forarbejde, men er mildt sagt noget af en opgave at få ned igen. Så overvej nøje, om det mintgrønne tapet også er moderne næste år, for ellers kan du hurtigt bliver ekstra drænet for energi, når du finder ud af, at dit farvevalg var det forkerte.

Hurtige tricks til børnværelset

Har børnene tegnet på væggen? Er der kommet fedtpletter på tapetet eller mangler der bare liv på børneværelset, så har vi et hurtigt tip til at peppe børneværelset op. Wallstickers – ja, klistermærker til væggen – er nemt at sætte på, de er nemme at skifte, og så er det nemt at gøre børnene glade.

Hvor glad ville din dreng ikke blive, hvis han fik en halvanden meter høj Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo på væggen. Til den lille pige kan Elsa fra Frost også fåes som wallsticker, og er hun vild med One Direction kan de fire drenge også fåes som påklæbning til væggen. Det er smart med Wallstickers fordi de, hvis de er af den kvalitet man får ved for eksempel Nicetapet.dk, ikke river tapetten med af, når de ikke længere er attraktive eller smarte. Det er altså indretning, som kan skiftes år for år – og så får man hurtigt ny energi på kontoen.

EFTERLAD ET SVAR