Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom vejret i disse dage er gråt og kedeligt og vi mest af alt nok tænker på at vi lige skal over julen og nytåret, så er det vigtigt også at kigge fremad. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at booke sine ferier og særligt sine sommerferie i god tid. Så hvis man allerede nu ved hvilke uger det er man har sommerferie næste år, så kan det være en god idé at sætte sig ned og få booket din med det samme. Vi har her samlet nogle af de mest populære former for sommerferie som danskerne tager på hvis du mangler lidt inspiration til jeres næste ferie

Den klassiske charterferie

Rigtig mange danskere vælger hvad man kan fristes til at kalde ”den nemme løsning”. Med en charterrejse skal man nemlig bare sørge for at møde op i lufthavnen på det rigtige tidspunkt og ellers bare læne sig tilbage og nyde syden sol og det lækre All-inklusive hotel man har valgt at blive indlogeret på. Derfra står den bare på pool, strand, drinks, god mad, og spændende seværdigheder i det nye land.

Sommerhusturen i Danmark

Selvom nogle ikke opfatter det som rigtig ferie fordi man ikke kommer ud af landet, så har Danmark mange smukker egne man kan drage på opdagelse i. Der er mange steder som mange mennesker ikke har set med egne øjne og det er lidt synd, for vi har jo et super smukt land som alle burde opleve. Derfor kan det super lækkert at tage på sommerhus tur i Danmark. Der slipper man nemlig også for den lange transporttid som man har hvis man skal til udlandet. Du kan se sommerhuse her.

Kør-selv-ferien i Sydeuropa

Den sidste populære ferieform i Danmark er kør-selv-ferien. Den går typisk til Sydeuropa på en klassisk campingplads med mobile homes, ferielejligheder eller telte. Her får du mulighed for at komme ud og opleve den sydlige sol og en anden kultur, men stadig have den frihed at du har din bil med dig. På den måde kan du nemlig besøge flere forskellige steder på din rejse og er ikke bundet til at være samme sted hele ferien.

 

EFTERLAD ET SVAR