Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er rigtig mange gode grunde til at flytte på landet så som den smukke natur, de børnevenlige omgivelser, og store huse man kan få meget billigere end i byen. Mange af de huse man kan bo i på landet er mindre gårde hvor der er lidt land til, og hvis man bor på sådan en, så kan man jo lige så godt tjene lidt på en gårdbutik. Når man køre igennem landet, og man ikke bare tager motorvejen, så køre man forbi masser af små gårdbutikker som sælger alt fra Kartofler til æg, og hvis man hat lidt tid i hverdagen så kan det godt betale sig.

Meget jord er ikke påkrævet

Afhængigt af hvad man vil sælge skal man bruge forskellige mængder jord, men hvis man blot vil sælge lidt grøntsager, kan man nøjes med en mindre mark. Hvis man derimod vil sælge æg skal man bare have et hønsehus og en masse høns.

Sælg hvad i ikke selv kan spise

Mange vælger at starte en gårdbutik fordi, at de høster mere end hvad de selv kan spise og opbevare, og så kan man jo lige så godt tjene lidt ekstra på at sælge resten. Dette er også et aktivt tiltag for at undgå madspild.

Skiltning

Med mindre man planlægger at tilrettelægge en større operation, så vil den primære form for marketing bestå af et skilt ude foran huset. Sådan et skilt kan man enten vælge at lave selv, eller man kan bestille et beachflag eller lignende. Læs mere om beachflags her. Man skal dog være opmærksom på, at man skal have en aftale med kommunen, hvis man skal have lov til at have skilte stående ved offentlige veje.

Det kræver en investering i frø osv.

Det er dog ikke helt gratis, da man selvfølgelig skal investere i de frø, man skal plante og i den føde som ens høns skal have. Men da man ofte kan få hele lokalområdet til at købe grøntsager, æg osv. hos en, kan man godt tjene en skilling.

EFTERLAD ET SVAR