Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange af og får taget alt for mange billeder – især når vi er på ferie. Vi kommer hjem med så mange billeder at vi faktisk ikke orker at sorterer i dem og fordi der er så mange så vil vi heller ikke udsætte vores gæster for at skulle se vores oplevelser i udlandet. Det er jo rigtig synd, hvis smukke billeder bare gemmer sig i data-skyer og aldrig bliver brugt til noget.

Print dit eget tapet

Hvis du har sat dig for at gøre dit hjem personligt, så bør du måske gå på jagt i gamle billeder og se om ikke der er et som er værd at fremhæve. Mange af de billeder som moderne kamera tager er i så stor opløsning at det faktisk er muligt at dekorerer store dele af en væg med dem. – Selv små mobiltelefoner kan tage billeder i så høj opløsning at det kan fylde et A3 papir en nogen lunde fornuftig opløsning. Med er godt kamera kan du printe i så høj opløsning at billederne kan bruges som en form for tapet. Du kan også printe billederne og så lime dem på en stol, en dør eller lignende ting med store flader, køb noget ordentligt blæk til din printer så billederne holder i lang tid (fås her)

Send et personligt kort

Selv med ganske lidt erfaring kan de fleste også få sat tekst eller humørikoner på deres billeder. På den måde kan du bruge gamle billeder som sjove og personlige postkort eller måske endda gavepapir.

Lav en bog

Det er også muligt at få printet en bog og det er slet ikke så dyrt som man skulle tro. Man vælger et layout og skriver lidt tekste til billederne og sender det afsted online. Ganske få dage efter så modtager man sin bog. Der er sikkert en del bedsteforældre som vil elske sådan en bog med det lille barnebarn.

EFTERLAD ET SVAR