Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og inden du får set dig om, sidder du med brun sovs og risalamande til op over begge ører. Det er en skøn tid, men det er også en tid, der hurtigt gøre dig stresset, hvis ikke du har den rette indstilling. Se her, hvordan du i stedet for at stresse rundet, bruger den søde juletid på at komme helt ned i gear.

Hvad skal I lave i julen?

Julen er anledning til en lang række sjove, men traditionelle aktiviteter. I skal lave julepynt, bage julekager og ellers huske at hygge jer sammen – og så er der ikke engang blevet nævnt de julegaver, der skal købes.

Husk dog også at finde tid i kalenderen til en masse andre aktiviteter, som eksempelvis at spille bordfodbold, gå en tur i skoven og så videre.

Gør tingene i god tid, så julen kan nydes

Det er ikke altid til at lige let at finde tid til de ting, der ikke stresser, når det er jul. Derfor er det en god idé, hvis I sørger for at få gjort noget ved tingene, inden det er for sent. Køb pakkerne i god tid, eller bestil dem over nettet, og sørg for, at de fleste ting til julemiddagen allerede er købt ind, inden I skal til at finde ud af, hvem der skal have hvad i sidste øjeblik. Det stresser.

Få masser af frisk luft

Det er en god idé, hvis I sørger for at få masser af frisk luft, imens det er lyst. Det giver anledning til gode stunder, og så får I også det solskin, der ellers ikke er så meget af, når det er vinter. Det vil være rigtig godt, og alternativt har I mulighed for at være ude når det er mørkt, for det er også skønt.

EFTERLAD ET SVAR