Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I tvivl om, hvordan I skal spendere juleferien? Her er et par gode forslag til, hvordan I kommer hinanden ved i familien.

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide at overveje, hvordan juleferien skal bruges. Julen er som bekendt hjerternes fest, og hvilken bedre anledning er der til at være sammen med familien? Her får du et par forslag til, hvad du kan lave sammen med din familie.

Tag ud at kælke

Det er sjovt at kælke, uanset om man har små børn eller ej. Tag på en kælketur på den lokale snebakke, hvor alle byens børn og voksne mødes for at kælke. Det vil med garanti bringe minder frem om barndommens tid.

Gå en tur i skoven

En tur i skoven er aldrig en dårlig idé. Der er ekstra-flot i skoven, når det har sneet, så det er en rigtig god idé, såfremt du kan lide den idylliske danske jule-natur. Det er dejligt, og hvis I er rigtig heldige, så er der en masse at se. Det kan også være, at I kommer til at møde nogle af dem, I ikke har set i lang tid.

Se en masse gode film

Brug julen på at se en masse gode familiefilm, som I ellers ikke får mulighed for at se grundet hverdagens gøremål. Mellem jul og nytår er der masser af tid til at se alle de gode, gamle klassikere, som I ikke får set.

Hold julefrokost ude i byen

Nogle gange kan de helt traditionelle julefrokoster godt blive for meget, når først julemåneden har budt på et par stykker. Derfor kan det være en god idé at tage på en mere alternativ julefrokost ude i byen, hvor I ikke selv står for noget. Der er masser af steder at fejre julefrokost – om du bor i Odense, Århus, København eller et andet sted i landet.

EFTERLAD ET SVAR