Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange overvejelser, når man skal have ny hund i familien. Hvilken race skal det være? Hvor aktiv skal den være? Skal det være en hund som ikke fælder? Osv. Der opstår mange spørgsmål undervejs, men husker i også, at byde den velkommen ind i jeres familie?

Det er super vigtigt at man ikke bare køber en hund, og så lader den gå rundt i et hjem uden ting der er beregnet til hunde. Sørg derfor for at købe ting til den, inden den kommer med hjem – så den føler sig velkommen når den ankommer.

Her får du en liste over ting som du kan gå ud og købe, inden du henter jeres nyeste familiemedlem.

Fyldte madskåle

En af de bedste måder, hvorpå du kan byde jeres nye hund velkommen, er naturligvis ved at have købt en hundeskål, med tilsvarende hundefoder – og stillet parat til ankomst. Så finder jeres hund hurtigt ud af, at i er nogle gode mennesker, og at i gerne vil den det godt.

Hundeseng

Jeres hund skal naturligvis have et sted at ligge sig til at sove – som ikke bare er på gulvet. Hunde kan også ligge hårdt og dårligt. Sørg derfor for at stille en hundeseng parat, enten i stuen eller i soveværelset – hvor den altid kan falde til ro, og ligge godt.

Legetøj

En hund elsker at lege, og især med legetøj som den kan bide i og jagte. Og hvad er så mere oplagt, end at have købet lidt forskelligt til jeres nye hund, inden at den kommer hjem. Find lidt forskelligt, som den kan lege med, og introducer den for det når den er ved at falde sig tilrette i sit nye hjem. Prøv f.eks. legetøj fra Cloud7.

 

Det bedste er naturligvis at i har sørget for alle tre ting, men vælg som minimum én, som i kan byde jeres nye hund velkommen med.

EFTERLAD ET SVAR