Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sådan får du og dine børn sunde og smukke tænder

Vores tænder er en stor del af vores præsentation af os selv til vores omverden – og vores smil fortæller en masse om os. Hvis vi ikke er tilfredse med vores tænder, så har vi en tendens til ikke at smile med tænderne. Der er dog hjælp at hente både derhjemme og specielt ved en tandlæge i Taastrup, når det gælder om at få både flotte og sunde tænder, som du virkelig gerne vil vise frem.

Hvis du vil have sunde og flotte tænder hele livet igennem, kræver det en daglig indsats med både tandbørste, fluortandpasta og tandtråd. Det anbefales at du børster tænder mindst to gange om dagen og bruger tandtråd dagligt. Det er derudover også meget vigtigt at du overholder de regelmæssige eftersyn, du og dine børn indkaldes til, så huller i tænderne og tandkødsbetændelse kan forebygges. Det er altid billigere på den lange bane at gå til tandlægen regelmæssigt frem for at skubbe besøget indtil du oplever et problem.

Er du træt af dine gule tænder? Tandblegning hjælper dig med at komme af med dine gullige og misfarvede tænder. En tandblegning ved tandlægen er effektiv og allerede efter én behandling kan du glæde dig over smukke, hvide tænder. Så drop hjemmeblegningen, der alligevel ikke virker, og bestil en tid ved tandlægen og få et smil, du kan være stolt af at vise frem.

Er du ked af at du har et stort mellemrum mellem dine fortænder eller generelt meget skæve tænder? Tandretning kan hjælpe dig med at få rettet op på dine tænder. Tandretning sker i dag ikke længere med de såkaldte ”togskinner”, som generelt opfattes som ubehagelige eller grimme. I dag findes der usynlige tandretningsmetoder med kort behandlingstid og overkommelige priser. Du kan få rettet op på dine tænder på mellem 6 og 20 uger.

Mangler du tænder? Et implantat er en slags kunstig tand, der består af en rod af metal samt en krone, en bro eller en protese alt afhængig af, hvor mange tænder der skal erstattes. Implantater ligner og føles som almindelige tænder, og de sidder fast i munden – der er derfor ikke tale om et gebis. Du kan på den måde få erstattet de tænder, du mangler, og det kan give dig en højere livskvalitet, så du kan være glad for dit smil igen.

DEL
Tidligere artikelOverblik over de bedste autostole
Næste artikel

EFTERLAD ET SVAR