Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som familie – og børnefamilie specielt – skal der gives meget opmærksomhed til hjemmet. Og i en børnefamilie er børnene skam også med til at sætte opmærksomhed på hjemmet og værelserne deri. Mange børn har det også med at erobre rum som køkkenet og stuen, når de skal lege. Det er fordi, at børn tit er tryggere og har nemmere ved at hygge sig, når de er i nærheden af nogen, de stoler på. Som deres forældre eller søskende. Derfor kan børnene også være med til at kræve ekstra opmærksomhed, når det kommer til hjemmet, da de lidt for tit måske kommer til at svine med det ene eller det andet.

Julestjerner og glimmer-tiden

Ikke nok med at børnene kan komme til at tabe perler eller krummer på gulvet, så er vi også inde i en tid, hvor jul og juleklip fylder en hel del af både hverdag og ferier. Men juleklip bærer også ofte rod med sig, det har du nok fundet ud af på nuværende tidspunkt. Det virker helt umuligt at skulle lave juleklip og julepynt uden at komme til at rode og svine. Der kan nemlig ligge dele fra julestjerner rundt omkring – måske der er faldet noget ned på gulvet. Et af børnene kan også være kommet til at hælde for meget glimmer på en papirfigur, så der pludselig ligger en smuk blanding af rødt og grønt glimmer på gulvet.

Når man har haft det sjovt, så skal man også rydde op

Men det er jo ikke kun børn, der sviner. Og uanset hvem der er kommet til at skubbe nogle papirflager på gulvet eller haft det sjovt med glimmeret, så skal der altid gøres rent bagefter. I stedet for at lege Askepot og ligge på gulvet med en klud eller en fejebakke, kan man springe til en støvsuger, som let og nemt vil fjerne alt skidtet.

EFTERLAD ET SVAR