Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vejret er hundekoldt for tiden, og hvis du er typen der godt kan lide at være indendørs, så skulle du måske begynde at planlægge ferien til sommer. Der er ikke noget bedre end at drømme sig væk foran computeren. Det mest oplagte valg er jo sol og sommer, men der er flere ting man skal overveje inden man bestiller sin rejse. Jeg giver dig en god guide, til hvordan du får det bedste udgangspunkt til din ferie.

Hvem skal med på rejsen?

Det er blevet billigt at rejse og man kan jo nærmest komme rundt på hele kloden uden at gældsætte sig. Som en kosmopolit, lyder det rigtigt dejligt, men tænk lige over hvem det er der skal med på turen. Er det børn og ældre, kan det give lidt problemer hvis det er længere strækninger eller hvis der er flere lufthavnsskift. Det handler ikke om at begrænse sig, men om at være opmærksom. Støttestrømper er generelt gode, uanset alder og de afhjælper eventuelle blodpropper i benene. Et nyt spil til børnene kunne også være et hit.

Tjek lige passene og dine vacciner

Det er en god ide altid at kontakte din læge angående vacciner. Der er meget forskel på lande og deres hygiejne. Det kan være en god investering, at vaccinere sig, da en ferie hurtig kan blive ødelagt med diarre og opkast. Hvis man rejser udenfor EU, er det sommetider et krav at man skal søge visum til det pågældende land. Det kan man altid undersøge på udenrigsministeriets hjemmeside. Der kan også være lovkrav om at passet skal gælde et hvis antal måneder frem før dets udløb. Vidste du at en dørlås med kode kan være med til at sikre dit hjem, mens du er på ferie? Håber i finder frem til den bedste ferie og vi ønsker jer en varm sommer, med gode minder.

EFTERLAD ET SVAR