Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er dyrt at købe et hus, hvorfor du bør lægge kræfter i at vælge det helt rigtige. I mange tilfælde er det dog en god investering, da du ofte vil opleve, at husets pris stiger i løbet af de år, du bor der.

Dog kan du også opleve, at du gør et dårlig køb, hvis der eksempelvis viser sig at være skimmel eller lignende i boligen. Derfor bør du tænke dig grundigt om, før du skriver under, ligesom du bør vide, hvad du skal kigge efter. Herunder følger en række tips til, hvordan du sikrer dig, at du ikke køber katten i sækken, når du investerer i en bolig.

Tjek efter PCB og skimmelsvamp

Hvis der er skimmelsvamp i boligen, kan det være utroligt svært at få bugt med det. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er noget, før du ender med at købe katten i sækken. Det kan du gøre ved at tjekke, om væggene er fugtige.

Du kan samtidig tjekke, om der er PCB i boligen. Det gør sig særligt gældende, hvis det er et hus, som er opført eller har gennemgået en renovering mellem 1950 og 1977, hvor der blev brugt PCB i stor stil. Er du i tvivl om, hvad PCB er, kan du læse mere om det her.

Sørg for, at der er plads nok

Det er nødvendigt, at der er plads nok i boligen, hvis du vil sikre dig, at det er et hus, som I kan blive boende i i mange år. Derfor bør du overveje, om I på et tidspunkt kommer til at udvide familien – eller om et af jeres børn flytter hjemmefra indenfor kort tid, hvorfor boligen ender med at blive for stor.

Samtidig skal du naturligvis sørge for, at boligen lever op til dine forventninger, hvad angår materialer og arkitektonisk udformning, så der ikke skal renoveres for meget. Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

EFTERLAD ET SVAR