Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal dig og din partner være forældre? Stort tillykke! Det er en fantastisk tid, som I går i møde. Det er også en overvældende tid, hvor jeres hverdag vil blive vendt på hovedet. Ventetiden kan føles lang, men bruger I den på at gøre jer klar til babys ankomst, bliver starten på jeres nye tilværelse nemmere.

Herunder får du en liste med udstyr som er godt at have styr på, inden den lille ny kommer til verden.

Barnevogn:

En god og sikker barnevogn er godt at investere i. På markedet findes mange forskellige mærker f.eks. det populære mærke Emmaljunga. Når I skal købe barnevogn, er det vigtigt at sikkerheden er i top, og at det er en barnevogn som er let at køre med. Ligeledes er det også alfa omega at barnevognens madras er komfortabel for jeres baby.

En lift til transport:

Det kan være rart at have mulighed for at løfte jeres baby rundt i en lift. Vil I gerne have muligheden for det, er det værd at investere i en god lift til jeres baby. Alternativt kan I købe en barnevognsmodel med indbygget lift.

Autostol:

Når I skal have jeres nyfødte baby med hjem fra hospitalet, er det vigtigt med en god og sikker autostol. Gå ikke på kompromis med autostolen. Sikkerheden skal være i top, når I skal transportere jeres guldklump. Køber I en brugt autostol, bør I få den tjekket hos en professionel som kan se, om alt er som, det skal være.

Lun babydune:

Når baby skal puttes i liften eller i barnevognen, er det godt at have en lun dyne at putte hen over babyen. Foruden en god bodystocking eller køredragt er dynen med til at give varme. Derudover er dynen med til at berolige din baby, da babyer godt kan lide at blive puttet.

DEL
Tidligere artikelOverblik over de bedste autostole
Næste artikel

EFTERLAD ET SVAR