Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som nybagt mor er der mange ting, der kan være nyttige — og næsten flere ting, der er fuldstændigt uvurderlige. Vi guider til de ting, der er vigtigst som nybagt mor. Brug produkterne som inspiration. Enten til dig selv eller som inspiration til barselsgaven.

Ringslynge: En ringslynge er det perfekte redskab, hvis du skal bære dit barn i kortere tidsintervaller. Den er helt ideel til en kort handletur, når du laver mad, går tur eller henter de store børn i børnehave, skole eller fritidsordning. Det er nemt, og du har let mulighed for at få dit barn op eller ned af slyngen uden de store armbevægelser. Det er vigtigt, at du letter din hverdag, når du har et lille barn. Præcis sådan et kan du få med en ringslynge. Du kan finde et stort udvalg af ringslynger her.

Slyngevuggen: Søvn er et vigtigt element i ethvert liv. Det gælder både for dig og dit barn — og dit barn får i hvert fald en god søvn, hvis du køber en slyngevugge. Sådan én kan du få mange forskellige steder, og de fås i mange forskellige varianter. De egner sig i godt til den søde sommertid, vi går i møde inden længe.

Amme-BH: En amme-BH er fantastisk for nybagte mødre. Formålet er at gøre det komfortabelt for dig at amme — uanset hvor du befinder dig henne, og hvilke omstændigheder du skal amme under. Dette egner sig dog ikke godt som barselsgave, da en BH er individuel i størrelsen, og det kan være svært at vide lige præcis, hvilken du skal vælge.

Har du nogle forslag til, hvad man kan give i barselsgave? Der findes mange forskellige ting, der vil bringe glæde hos de nybagte forældre, og derfor handler det om, at man skal hjælpe til at gøre livet så let som overhovedet muligt.

EFTERLAD ET SVAR