Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har et barn på vej, og I endnu ikke har anskaffet jer et puslebord, så er her et tip til noget, der vil gøre både jeres liv en lille smule lettere, og samtidig gøre venner og bekendte med småbørn misundelige, og undre sig over, at de ikke havde tænkt på det samme selv.

Hvis det er jeres første barn, kan vi lige så godt sige det som det er, du kommer til at bruge rigtig mange timer ved puslebordet på at skifte dit barn. Desværre er der ikke særlig mange pusleborde, der kan justeret i højden, og derfor får du ofte en rigtig dårlig arbejdsstilling, når du skal skifte ble. Du tænker måske, at det ikke gør så meget, men har glemt at overveje, at du skal gøre det mange gange i døgnet, og på alle tider af døgnet, i hvert fald i starten. Der er mange årsager til at få ondt i ryggen som forældre, at skifte ble behøver ikke være en af dem.

Det kan også især være et problem hvis mor og far langt fra har samme højde, og derfor har behov for forskellige arbejdshøjder. Et puslebord der kan justeret, kan som skrevet være meget svært at finde, men så er det godt, at der findes så mange muligheder for at slippe kreativiteten løs, og få tingene som man vil have det.

Det handler ganske enkelt om at investere i et godt hæve/sænkebord og tilpasse bordpladen så det bliver som et puslebord (du kan købe hæve/sænke borde her) Det kan være noget så enkelt som at skrue et par stykker træ i, der kan fungere som sider, så barnet ikke kan trille rundt, og der kan være noget der holder puslepuden på plads.

At kunne justere højden på dit puslebord, vil uden tvivl være noget, du kommer til at sætte enormt pris på, på den lange bane. Der findes en væld af forskellige former for hæve sænkeborde, så du kan stort set få det, som du vil have det. Den eneste helt store forskel er, at du ikke har så meget plads til opbevaring under bordet, som du eksempelvis ville have det med en kommede eller lignende, men dette kan løses med eksempelvis hylder.

EFTERLAD ET SVAR