Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er måske ikke dét, der står højest på ønskelisten, men faktisk viser undersøgelser, at dobbeltdating kan være nøglen til et bedre parforhold. I visse tilfælde kan I lige frem undgå at skulle til parterapi i København (eller hvor I bor henne), hvis blot i begynder at tage ud med nogle andre par.

Hvis parforholdet kører en smule i tomgang, kan det være I skal overveje at finde et andet kærestepar, I kan begynde at dobbeltdate med. Det betyder blot, at I skal lave nogle ting sammen med andre par. Nøglen til et sundt parforhold er, at man kan lave ting sammen og hver for sig – men også at man ser andre mennesker sammen. Som par.

Oplev hinandens anden side

Det gør noget nyt ved både dig og ham, når I er sammen med andre par. På den måde oplever I hinanden fra nye sider, og I vil have lettere ved at blive mindet om, hvorfor lige præcis I faldt for hinanden. Samtidig kommer I til at fortælle om jer selv til andre, og det er ligeledes medvirkende til, at I kommer til at kende hinanden på en anden måde og lære nye, spændende sider, I måske ikke kendte til i forvejen.

Når du ser, hvordan andre reagerer på de ting, din partner fortæller, vil du hurtigt opleve, at du føler dig tryg og godt tilpas i hans eller hendes selskab. Det er altså ikke bare med til at skabe lidt spænding i forholdet, men det er også med til at øge trygheden.

Drop smalltalk’en

Forskere har kigget på, hvilke samtaleemner der gavner parforholdet. Her er det ikke de små, ligegyldige emner, der får jer til at komme tættere på hinanden. Det er derimod personlige ting, der gør, at I kommer til at lære hinanden bedre at kende – og dermed kommer til at blive tættere.

EFTERLAD ET SVAR