Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når vi både kigger ud ad vinduet og kigger på kalenderen og ser, at der er plusgrader, solen skinner og vi befinder os midt i det danske forår, så er virker juletiden rigtigt lang væk. Dette er bestemt også tilfældet, og efter den lidt for lange vinter vi har været igennem, så er der meget få af os som drømmer os tilbage til sne, minusgrader og tykke sweatere. Men selvom vi måske ikke har behov for det kolde vejr, så er der få af os som kan få nok af julen. Og når man selv og resten af familien elsker familien så meget, så kan vi jo lige så godt begynde på at forberede os på julen, så den bliver bedre end nogensinde før.

Send julekort til venner og familie

Der er færre og færre danske familier som vælger at sende julekort rundt til de venner og familiemedlemmer som ikke deltager i ens juleaften. Dette er uden tvivl på grund af de mange nye og hurtigere måder, man kan sende beskeder til sine nærer. Antallet af breve og kort er i det hele taget faldet lige siden e – mailen blev opfundet, og i takt med opfindelsen af sms´er, Facebook, snapchat osv., er antallet af breve og kort kun blevet mindre. Julekortet er og bliver dog mere personligt, da det giver det udtryk, at man har brugt mere tid og energi på at sende kortet, end man bruger på at sende en e – mail eller en sms.

Gør kortet mere personligt med et familiebillede

Selvom kortet allerede virker meget personligt, kan man sagtens gøre mere ud af det. Flere steder kan man få lavet et personligt kort, hvor man kortet har et motiv af ens samlede familie på bagsiden. For at gøre kortet mere julet, kan man samle hele familien i matchende juletrøjer, når billedet skal tages. Find din families juletrøjer her.

EFTERLAD ET SVAR