fliserens

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ingen hemmelighed at langt det fleste virksomhedsejere har meget travlt. Ikke kun ejerne, naturligvis, men i lige så høj grad de ledelsesmæssigt ansatte, der skal have det forkromede overblik over virksomhedens ansatte og ikke mindst det, de bruger tiden på.

Ulempen er ofte, at man som leder eller ejer kommer sent hjem fra job – og i modsætning til, hvad mange tror, er det ikke nødvendigvis fordi, man skal passe virksomheden, lave tilbud, sende fakturering eller noget helt fjerde. Tit og ofte er det faktisk den administrative del, der virkelig trækker tænder og i sidste ende gør, at man kommer sent hjem til familien.

Èn af de tungeste administrative opgaver er at holde styr på tiden – både den interne og eksterne tid – paradoksalt nok, er tidshåndtering ofte den største tidsrøver. Mange virksomheder håndterer stadig dette manuelt, hvilket betyder at medarbejderregistrering skal sammenholdes med den faktisk tid, som kunde har til rådighed eller den faktiske tid, som den ansatte skal anvende på det pågældende projekt.

Det er der heldigvis råd for. Det er nemlig sådan, at time- eller tidsregistreringssystemer kan håndtere det hele for dig. Disse systemer synkroniseres på tværs af virksomhedens ansatte, de enkelte projekter og den faktiske tid, der er tilgængelig.

Har du en virksomhed, eller er du den ansvarlige på området, så overvej at få et stykke software til at klare de mange administrative udfordringer, der f.eks. kan være ved tidsregistrering. På den måde kan du komme tidligere hjem og få mere af den kostbare tid med familien.

EFTERLAD ET SVAR