familie

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er ingen tvivl om at bliver mere og mere digitale, og vi som familie skal til at forholde os til den digitale verden. Familiedeling på både Spotify, Netflix, Google og Apple er et kæmpe hit blandt børnefamilier og kan med få klik være tilgængelig på alle familiens enheder. Den digitale verden gør uden tvivl mange ting nemmere, men stiller også større krav til hvad vi skal sætte os ind i. Det er nærmest også et krav at vi er tilgængelige på det ene eller det andet medie døgnet rundt. I denne artikel tager vi et kig på hvad vi skal være opmærksomme på i denne teknologiske tid, og hvordan vi kan udnytte mange af de smarte tiltag.

Sikkerheden er et vigtigt element

I den spændende udvikling vi er midt i, er der desværre også mange sikkerhedsmæssige ting, vi skal forholde os til. Især hvad der angår vores personlige oplysninger, som skal være tilgængelige på mange af de netbaserede tjenester. Vi hører mere og mere i medierne om private og virksomheder bliver udsat for hackerangreb, så netop derfor at vi være ekstra varsomme med vore oplysnigner.

Dog er det mange af de veletableret tjenester som Apples familiedeling og Dropbox hvor sikkerheden så god, at man ikke behøver at bekymre sig om hackerangreb i dagligdagen. Virksomhederne, der leverer digitale løsninger ved, at sikkerhed er vigtigt for kunderne, så der er gået konkurrence i at have de sikreste produkter.

Skyen som backup

Hvis du vil være sikker på at dine filer ikke går tabt og bliver opbevaret omhyggeligt, er det en god idé til at benytte en af de mange Cloud løsninger. Her er Dropbox en rigtig god løsning. Dropbox har historisk været en meget sikker platform, og du kan bruge den på både computer og telefon. Du kan også dele mapper med andre, så de har adgang til dine filer, præcis som hvis filerne lå på den anden persons computer. En af de mange fordele er at når en anden gemmer ændringer i en fil på Dropbox, bliver de gemt i det dokument du også har til rådighed, så man undgår at overskrive hinandens ting.

Opret forbindelse til dine firmakonti

Hvis du er medlem af en masse familietjenester på telefonen, kan du sagtens oprette forbindelse til dine mange firmakonti ved siden af. Det kan f.eks. være firmamailen, erp systemet eller virksomhedens Dropbox. På den måde har du alle tingene samlet og er hele tiden opdateret.

EFTERLAD ET SVAR