makeover i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I de fleste børne familier er tiden knap. Hverdagen går sin gang, og der er sjælden plads til forbedreinger af huset. Hvis der ikke er de store planer i slutningen af sommerferien eller i efterårs ferien, er det en god idé at sætte tid af til for bedringer der. I denne artikel giver vi 3 bud på hvordan i som familie kan give hjemmet en makeover og på samme tid hygge jer med det – læs med her.

Start med at give stuen en makeover

Stuen er et af de rum vi opholder os mest i og der findes ikke noget værre end en stue, man ikke gider at opholder sig i. Hvis ikke man får gjort noget ved det, går man og irritere sig over små ubetydelige ting. Det behøver ikke at være den helt store total renovation, nogen gange er en klat maling eller nye fodlister, det som der skal til. Hvorfor ikke udnytte, at vejret er varmt, og ungerne kan sove i telt i haven, imens stuen bliver ordnet? Det er uden tvivl noget som børnene også vil sætte pris på.

Nyt loungeområde i haven?

Det er ikke vejr til at være indenfor, så derfor kan det være en god idé at anlægge et lækkert loungeområde i dele af haven som alligevel ikke bliver udnyttet. Her har du mulighed for at slappe af med hele familien, imens I nyder en iskold forfriskning eller sidder og læser en god bog.

Ny terrasse eller bålplads

Når det er sommer, er det tid til at være udenfor. Under den åbne, blå og solskinsfyldte himmel. Udnyt det til at få gjort noget ved haven og udendørsarealerne. Det kan være, at der skal lægges terrasse, luges bede eller anlægges en lille bålplads i haven? Det er nu, der er tid til det, og det er nu, det er behageligt at stå udenfor og sysle med sit håndværk.

EFTERLAD ET SVAR