Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er altid sjovt at indrette, fordi du har chancen for at skabe noget, der er lige efter din egen personlige smag. Dog er der noget specielt over at indrette et børneværelse. Det er som om, at der ikke er de helt samme regler eller begrænsninger. Hvis du skal indrette et børneværelse, kan du få nogle gode tips til det her.

Gør noget ud af væggene

Hvis du normalt er lidt bange for farver i din indretning, kan du på børneværelset give den lidt mere gas. Det er kun sjovt og hyggeligt, hvis det hele ikke kun er sort og hvidt. Når du skal indrette et børneværelse, er det en god start at begynde med væggene, da det er noget af det, der er med til at danne ramme om hele rummet. Du kan f.eks. male i en flot farve, finde noget smart tapet eller noget helt tredje.

Skab en hyggelig stemning med pynt

På et børneværelse må du også gerne gøre lidt ud af pynt og nips. Det er rart for dit barn, hvis der er lidt at kigge på. Dog handler det selvfølgelig om at finde nogle passende ting at pynte med, der ikke er for upraktiske. Du kan f.eks. hænge noget på væggene, der kan pynte fint, men som samtidig ikke er til lige at nå for dit barn. Køb børneplakater online hvis det var noget.

Gå ikke ned på komfort

Der bliver brugt meget tid på at lege på et børneværelse. Meget af den tid bliver også brugt på gulvet, hvor det godt kan være mindre rart at sidde. Specielt hvis der er trægulv på børneværelset, er det ikke vildt rart at sidde på i længere tid ad gangen. Derfor kan du f.eks. tilføje et tæppe, der kan gøre det mere behageligt for dit barn.

EFTERLAD ET SVAR