Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er vigtigt, at der er et godt indeklima i hjemmet, da et dårligt indeklima kan føre til gener både for dit helbred, men også for selve huset. I værste tilfælde kan der opstå skimmelsvamp, som kan ødelægge boligen, så den skal totalrenoveres.

Herunder følger derfor en række tips, som du med fordel kan gøre brug af, hvis du vil sikre dig, at din bolig har et så godt indeklima som overhovedet muligt. Du bør følge rådene, hvis du ønsker en bolig med et godt indeklima, som er sundt for både dig og din familie.

#1: Sørg for at vinduer og døre er godt isoleret

Det er vigtigt, at der er en god isolering i huset, hvis du vil være sikker på, at indeklimaet er optimalt. Derfor bør du først og fremmest sikre, at døre og vinduer er isoleret ordentligt. Det kan du blandt andet gøre ved at investere i tætningslister, som kan monteres på både døre og vinduer.

#2: Luft ud to gange hver dag

Du bør lufte ud to gange om dagen – og det betyder ikke bare, at du skal lade et vindue stå åbent. Du bør i stedet sørge for at skabe gennemtræk to gange om dagen. Én gang om morgenen og én gang om aftenen. Gør det eventuelt, når du har børstet tænder og lige før, du skal i seng.

#3: Hæng vasketøjet udenfor

Noget af det, der afgiver mest fugt i boligen, er, når du tørrer dit vasketøj indenfor. Den damp, der frigives, vil ikke kunne komme ud af din bolig, hvorfor det er vigtigt, at du hænger tøjet udenfor, når det skal tørre.

Hvis du tørrer tøjet indenfor, vil den fugt, der frigives via damp, blive siddende i boligen, hvilket kan føre til skimmelsvamp i værste tilfælde.

#4: Luft ud, når du laver mad

Selvom du har en emhætte kørende, når du laver mad, er det vigtigt, at du lufter ud samtidig med. Der frigives stegeos og damp, når du tilbereder mad, hvorfor du bør lufte ud, så dampen ikke sætter sig i boligen.

EFTERLAD ET SVAR