Natur i danmark
Natur i danmark

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vores egen land, Danmark, er et utroligt smuk land, og der findes mang uopdagede skønheder i landet. Her kommer vi med et par bud på oplevelser i danmark, hvor der helt sikkert nogle af dem i ikke kender til. Læs med her

Når vi snakker om oplevelser i Danmark, tænker vi straks HC Andersen, Tivoli eller Legoland. Men Danmark står for meget andet og bare vores smukke natur, er en af de ting som hvert fald turister sætter stor pris på. En ting som vi ikke særligt tit tænker over, er at vi er omgivet af vand på alle sider, og vi kan ikke kører meget mere end 30 til 50 minutter for at komme ud og se på havet. En af de oplevelser, man med fordel kan tage ud og opleve hvalerne som tumler rundt i Lillebælt, fra middelfart på fyn. I de danske farvande findes en bestand på omkring en kvart million dyr. Netop Lillebælt er et godt sted at spotte f.eks marsvin og andre mindre hvaler.

Et andet sted at tage hen er Læsø. Det er en af de mere kendte steder i danmark, med mere end 50.000 besøgende hvert år. Her er det fri adgang til at se og høre vandets brugsen. Læsø er kendt for deres verdenskendte salt, Læsøsalt og det er muligt at se de de flade strand strækninger med saltholdigt grundvand nedenunder, der oversvømmes hver vinter.

Hold ferie tæt på vandet

Tredje og sidste tip er at holde ferie tæt på vandet. Det kunne f.eks være ud til storebælt. Området er tæt på både havet og et stort skovområde. Hotellet Sinatur Storebælt, tilbyder en masse hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og lokale råvarer fra området. Hotellet har egen stor frugt- og urtehave, hvor der henter inspiration og friske råvarer hver dag. Besøg siden her www.sinatur.dk/hoteller/hotel-storebaelt, og tag en rundtur inden du beslutter dig for at bo på hotellet.

EFTERLAD ET SVAR