Galvaniseret rør

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange familier glemmer at holde øje med deres varmerør og vandrør, og det kan få store konsekvenser. Hvis ens rør er ved at blive gamle, skal man huske at tjekke dem jævnligt, ellers kan der opstå huller eller sprækker, som kan føre til vandskade eller utætte rør. Man skal derfor havde lavet nogle regler eller huskelister til hele familien, så det kan undgås. Vi giver her nogle gode råd med på vejen.

Køb altid kvalitetsprodukter

Står du, og skal købe nye rør, kan du overveje at købe galvaniseret rør. At skulle udskifte ens rør kan være en lang og svær proces, da det kræver tid og viden inden for området. Og vil du gerne undgå at udskifte dine rør igen, inden for et par år, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige rør. Du må derfor aldrig gå ned på kvaliteten, når du skal vælge rør.

Få hele familien til at tjekke 

Når I skal holde øje med jeres rør, behøver det ikke kun være en person i familien, som skal sidde med ansvaret for at tjekke rørene. Det skal være en familieting, hvor alle kan hjælpe til. Sørg derfor at lave en plan for hvem der tjekker hvornår, og hvor tit I skal tjekke. Vi anbefaler, at I tjekker ca. hver anden uge, hvis jeres rør er kommet op i alderen. Hvis jeres rør er forholdsvis nye, behøver I ikke at tjekke dem så tit. Der kan i nøjes med at tjekke dem en gang om måneden.

Tilkald professionel rådgivning

For at være sikker på, at jeres rør er i god stand, kan det også være en mulighed at få noget professionelt rådgivning. Hvis I får professionelt rådgivning, kan det være med til at fortælle hvor lang tid de kan holde, og hvornår I ca. skal have dem udskiftet. Det kan også være med til at berolige jer, så I ved præcis, hvornår I skal begynde at se jer om efter nye rør.

EFTERLAD ET SVAR