Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er ingen tvivl om at børn fylder meget, og man kan have en tildens til at glemme af dyrke ægteskabet. Mange undskylder med en stresset hverdag eller at arbejdet tager over. Men selvom det kan være svært at finde tid til at pleje forholdet, er det en meget vigtig ting at prioritere. I denne artikel tager vi et kig på hvad der skal til og hvad i kan gøre for at bibeholde et sundt og langt ægteskab.

Få ungerne passet

Som ungt par har man uanede tid til at gå i biografen, tage på cafe eller bare nyde hinanden. Men når I først er blevet forældre, er det langt sværere at finde alene-tid foruden den time, I har når børnene sover, hvor i også er godt trætte. Husk derfor at få ungerne passet, der er uden tvivl mange i jeres omgangskreds, som vil hjælpe. Det skal I gøre brug af og udnytte til jeres fordel. Det behøver ikke at være det helt store arrangement med overnatning og det hele. Tilbyd eventuelt at de kan kommet i jeres hus eller lejlighed, så ungerne er i vante rammer, så i blot kan kører  et par timer og nyde hinandens selskab på en lækker restaurant eller i teateret.

Giv hinanden en lille ting

Der ingen tvivl om at mange af os elsker gaver, og især den kvindlige partner, efter at blive forkælet med en lille ting. At købe en lille gave fungerer godt, når du vil forkæle kæresten og samtidig vise ham eller hende, at du har tænkt på personen. Det kan nogle gange være svært at finde på noget, og det hele afhænger naturligvis af dit budget. Hvis budgettet er til det, kan du med fordel overraske hende med et smykke, som hun kan bruge hver dag og tænke på dig. Mulighederne er mange, men en klassiker og et smykke der samtidig er tidsløst, er den smukke Georg Jensen Marguerit. En flot buket blomster er også en sikker vinder.

EFTERLAD ET SVAR