Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle forældre ved, at det kan være svært at finde tid til sig selv og sin partner, når man er blevet forældre. Hele ens hverdag består af børnepasning, oprydning, madlavning osv. Og selvom det selvfølgelig er en sand fornøjelse at bruge tid sammen med sit lille mirakel, så er det enormt hårdt i længden, og derfor er det vigtigt at man ikke glemmer sig selv og sin partner. Hvis man ikke bruger tid på at hygge og slappe af sammen med sin partner, vil der komme flere skænderier, og man vil have mindre overskud til sin baby i hverdagen.

God film

Efter en lang dag med arbejde og børnepasning er der ikke overskud til meget andet end en god film, men nogen gange behøver man heller ikke andet. For selvom man måske ikke taler så meget sammen imens filmen køre, så er man sammen om at slappe af og hygge. Og når man slapper af på samme tid, vil man også være frisk på samme tid, hvilket er vigtigt.

Godt glas vin

Det er ikke mange byture og aftener med øl og vin som man kommer til at have, imens ens barn stadig er helt lille, men selvom man ikke forlader huset, kan man godt nyde et glas brutocao med sin partner, når barnet sover. Man skal selvfølgelig ikke drikke sig fuld, men det er vigtigt at gøre nogen af de ting som man elskede før barnet kom til verden, så længe det er i modererede mængder.

Hygge med venner

Efter at have fået et barn, er det mere eller mindre umuligt at opretholde den samme kontakt med sine venner, men hvis man gør hvad man kan, kan man stadig se dem regelmæssigt. Man skal bare sørge for at bruge de små rum i sin hverdag til at invitere vennerne over, de kan nemlig godt komme over når barnet sover, så længe der bliver taget hensyn.

 

EFTERLAD ET SVAR