Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At få børn er en kæmpe omvæltningen i alle voksne menneskers liv. Der til for altid være to tidsregninger i ens liv. Der var den tid før man fik børn, og så er der tiden efter. Der er slet ikke nogen tvivl om, at børn er den største gave man kan få, og at der ikke findes noget bedre end at være forældre.

Der er dog som altid også en bagside af medaljen, og selvom om børn er en gave, så er det ikke nogen dans på roser, at skulle udfylde rollen som forældre, og det kan  især være hårdt for parforholdet. At blive forældre bringer mange tættere sammen, men der sker også mange skilsmisser i børnefamilier – det er aldrig børnenes skyld, men det er ofte fordi forholdet begynder at gå meget mere op i bleer og hentning, end det går op i at være mand og kone.

Find tid til hinanden

At være forældre og samlevende handler derfor også en gang imellem om at få afsat barnet eller børnene (når de er gamle nok) og få lidt tid til hinanden. Det kan godt være det kun er en aften eller to, men det kan betyde meget for parforholdet at man bare for en stund ikke tænker på børnene, men tænker på at være voksne mennesker.

Tag på et weekendophold, hvis det er muligt at få passet børnene et par dage hos deres bedsteforældre. Børnene vil sikkert være vilde med at være sammen med deres bedsteforældre, så man skal ikke have dårlig samvittighed over at aflevere dem, da det også er en form for ferie for dem.

Det er vigtigt at det er med en overnatning, så i helt kan give slip og ikke skulle tænke på hvornår i skal hente, og at det ikke må blive for sent. Nyd noget god mad, få noget god rødvin og nyd hinandens selskab og lad børn være børn – i kan være forældre når i kommer hjem igen.

EFTERLAD ET SVAR