Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Elevationssengen har længe været blandt de mest populære sengetøjstyper. Det er især muligheden for at udvide brugen af sengen samt at tilpasse underlaget mere perfekt til kroppen. Fx kan den forhindre cirkulære problemer i benene, der har gjort denne sengetype populær.

Hvorfor er den vigtigt med en god seng

Du tilbringer op til en tredjedel af dit liv i sengen – gennemsnitligt omkring otte timer hver dag. Derfor er der al god grund til at gøre din søvn så behageligt som muligt. En forkert seng kan således have en afgørende indflydelse på, hvordan man kommer igennem dagen. Du skal helst være udhvilet hver morgen. Der al grund til at være grundig, når du vælger den nye seng. Hvis kroppen ikke hviler, vil du ikke afbryde forbindelsen efter en stressende dag. Årsagen kan være, at du vågner op med, led- og muskelsmerter flere gange i løbet af natten, fordi dine ben eller arme er begyndt at sove. Hvis du oplever et af ovenstående problemer, er elevationssengen en indlysende mulighed.

Fordelene ved elevationssengen

Elevationssengen giver dig mulighed for at ændre sengebundens højde og form. Højden på esengen kan justeres individuelt til individets højde, kropsform og præference. På samme tid er det også muligt at forhindre eller afhjælpe ledsmerter, da bunden af elevationssengen typisk består af flere individuelt justerbare dele. Den korrekte indstilling af disse kan helbrede gener som sovende ben og arme. Desuden kan gener forårsaget af dårlig blodcirkulation – især i benene – hjælpes med en hævet seng. Højdesengen består typisk af en bund, der kan hæves op og ned. Du kan ændre højden på begge ender af sengen. Bunden, i de fleste højdesenge, er opdelt i tre individuelt justerbare dele. Dette gør det muligt at skifte underlag og ligge højere med hovedet eller benene uden at skulle stakke puder under nakken eller lægge.

EFTERLAD ET SVAR