Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange har en ide om, at hypnose er en gimmick, som man ser på tv. Sandheden er dog, at hypnose kan bruges til at kurere mange problemer, der er relateret til angst stress og psykiske tilfælde.

De fleste vil nok huske hypnose, som noget de har set på tv i et show, hvor personer bliver lagt i hypnose og opfører sig fjollet foran et publikum. Hypnose er dog meget mere end et fænomen, som udelukkende skal underholde. Faktisk har det potentiale til at gøre op med en række folkesygdomme, der er hyppigt udbredt i det moderne samfund.

Selve hypnosen er en indadrettet tilstand hvor man er i kontakt med indre ressourcer, som man normalt ikke har adgang til. Hypnose tilstanden kan dog få en i kontakt med sin underbevidsthed, og her kan man ændre på dårlige vaner eller blot styrke sin selvtillid – samt lære at forandre negative aspekter til noget positivt.

Hypnose er ikke nogen mirakelkur, men kan vise sig effektivt. Særligt hvis man har at gøre med en dygtig hypnotisør, som har reel erfaring inden for området. Det er nemlig vigtigt, at man finder en fagperson som man har tillid til – og som man tør stole på! Er det ikke tilfældet, kan det blive svært at lande i en hypnose tilstand, hvor man effektivt kan bearbejde sine problemer.

Hypnose som terapi mod angst

Der er en god chance for, at du kan få gavn af hypnose, hvis du lider af angst eller stress. Selvom hypnose ikke er en anerkendt videnskabelig tilgang, kan terapeuter ofte afhjælpe problemer, der fører til mistrivsel. Mistrivsel behøves ikke kun at være angst eller stress, men kan f.eks. også være sorg, ensomhed, koncentrationsbesvær, depression, problemer med overvægt, præstationsangst og lignende.

Undersøger man muligheden for hypnose i Middelfart, vil man støde på dygtige hypnotisører og terapeuter, der rent faktisk kan afhjælpe sådanne problemer.

I det hele taget er der et opsving indenfor hypnoseformen, hvilket blandt andet har fået sundhedsvæsnet til at anvende hypnose som en behandlingsform inden for visse områder. For eksempel er flere jordemødre, tandlæger og også almindelige praktiserende læger begyndt at anvende hypnose i en mindre ved nogle patienttilfælde. Der er ligeledes igangsat flere store forskningsprojekter, som skal vise, hvordan hypnosen kan bruges sammen med nuværende behandlingsformer eller helt selvstændigt.

Det er særligt fordi, man er under trance når man hypnotiseres, og derfor har et stærkt indre fokus. Det betyder, at man ikke opsætter blokader, men har et åbent sind, som er mere påvirkelig, hvormed man opnår hurtigere resultater.

Det er selvfølgelig vigtigt at forstå, at man ikke kan underlægges hypnose uden man selv har lyst. Man kan derfor ikke blive hypnotiseret mod sin vilje.

EFTERLAD ET SVAR