Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I morgen er der mange tusinde danskere der har sidste arbejdsdag inden efterårsferien står for døren og der skal bruge en god uges tid med familien. Alle skolebørn har ferie hvilket betyder, at der er rigtig mange der skal finde ud af, hvad den kommende uges tid skal gå med.

For mange er det intet problem at fordrive tiden i en uge, uanset om man skal noget eller ej, mens andre har lidt sværere ved at finde ud af hvad man skal bruge alt den fritid til, hvis man ikke lige skal ud og rejse eller lignende.

Vi har her samlet et par gode råd til hvad efterårsferien kunne gå med, for jer der er så heldige at have fri i næste uge.

Tag et par dage sydpå

Det kan godt være, at budgettet ikke lige er til en uge i Egypten eller på de kanariske øer, hvor prisen lynhurtigt kan komme langt over 30.000 kroner for en uge for en familie med et par voksne og børn. I øjeblikket er der mere end 20 grader varmt i Malaga, og du kan flyve derned for under 10.000 kroner for 2 voksne og to børn.

Sæt det legehus op i aldrig fik gjort

Efterårsferien er for mange et kærkomment tidspunkt til at have lidt tid til de ting de ikke nåede i sommerferien eller de mange weekender. Et legehus er noget der hitter i fleste børnefamilier, og hvis I har gået og overvejet det, så var det måske nu, at det skulle gøres, du kan købe et her.

Tag en tur i skoven

Efteåret er måske ikke den varmeste årstid at tage i skoven på, men der er ingen tvivl om, at det er den absolut flotteste. Bladene er bliver røde, gule og orange og falder ned giver en helt unik naturoplevelse, som du ikke finder flottere. I kan samle blade og kastanjer og tage det med hjem og lave figurer og andet sjovt.

EFTERLAD ET SVAR