Perfekte konfirmationsgave

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du tænkt over, hvor meget du skal bruge på firmajulegaver i denne feriesæson og ud over for den sags skyld? Det er typisk sådan, at det afhænger af to ting:

1. Den type medarbejder, du har: Forskellige medarbejdere i forskellige brancher tolker julegaven anderledes. I den lave ende kan den almene ansatte ofte være tilstrækkelig tilfreds med gaver på 100 kr i form af f.eks. et gavekort. I den høje ende kan en nøglemedarbejder i virksomheden forvente at modtage en del mere – f.eks. gavekurv til en værdi af 500 kr. eller måske endda mere.

2. Men hvad betyder julegaven egentlig for de ansatte: Hvis du leder efter en virksomhedsgave, er alt i omegnen af 100-250 kr. tilstrækkeligt. Hvis forholdet er vigtigt, anbefaler vi en smule mere – omkring 500 kr.

Dette er ikke en bryllupsgave eller fødselsdagsgave, men udelukkende julegaver til ansatte. Er der derimod tale om en af disse, er situationen en noget andet. Det kommer f.eks. an på, om virksomheden er inviteret til brylluppet eller om der er tale om en rund fødselsdag.

Er du en lille virksomhed? Det skal du ikke blive bekymret over, da disse gaver altid er en god investering i det lange løb, da det altid vil få medarbejderen til at føle sig værdsat. Gå derfor aldrig ned på firmajulegaver og sørg generelt for at forkæle dine ansatte.

Pas dog på med at gøre forskel – selvom vi lægger en smule op til det i denne artikel, kan det i sagens natur give problemer internt. Men det er noget du ved bedst, som virksomhedsejer.

EFTERLAD ET SVAR