Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Noget der virkelig luner i hverdagen er rabatter. Særligt familiens medieforbrug er en stor irriterende post i budgettet, og her er faktisk ofte rum til at finde en god rabat en forholdsvis dyr post.

Med Ipads, Smartphones og en travl hverdag er det svært lige at få tid til at nå yndlingsprogrammet eller fodboldkampen i TV. Og måske netop derfor er streaming af TV blevet en succes.

Streaming er godt for hele familien

Det er godt for dig, når du tager en velfortjent slapper fra hverdagens travle trummerum. Batterierne bliver virkelig ladt op, når man ligger med det nyeste afsnit af Paradise Hotel, Robinson eller The Walking Dead.

Streaming er også godt for de små i familien. Det er, for den ansvarlige forældre, vigtigt at have et øje på, hvad de små børn underholder sig med, når de sidder alene med tablet, ipad, smartphone eller bare ligger på sofaen. Nettet er fuld af tvivlsomt indhold, og man sover bedre om natten, når man overlader sine børn til ansvarlige medieproducenter.

Lidt til alle familiemedlemmer

Med programmer som Dora The Explorer, mange af Disneys programmer, fede film med alt fra Minions og Bolt til Hotel Transylvania, er streaming på Viaplay en rigtig godt løsning for familien. Gode serier til Mor, fed sport til far og god underholdning til ungerne.

Vi har en god rabat til dig

Streaming abonnementer kan som sagt være en stor omkostning for en lille familie, og så er det altid rart at spare penge på de ting, man bruger i hverdagen. Derfor har vi fundet en god rabatkode til Viaplay. Bare klik der… Så er du godt på vej.

Generelt er der mange gode rabatter på nettet, men lige i forhold til Viaplay har vi fundet den helt rigtige til jer kære læsere.

Rigtig god fornøjelse med streaming til hele familien.

EFTERLAD ET SVAR