Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du er på ferie, tager du sikkert rigtig mange billeder, men problemet er ofte at feriebillederne aldrig rigtig bliver vist eller brugt til noget, andet end måske spredt på Facebook. Her får du lidt forskellige forslag til hvad du kan brude netop dine familieferiebilleder til.

Overfor dine billeder til hverdagsting

En måde at være sikker på at dine billeder ikke bliver glemt, er ved at se dem hver dag. Det kan du naturligvis gøre, ved at hænge dem op, men der findes også lidt sjovere måder. Du kan eksempelvis få dit yndlingsbillede fra ferien trykt på en kaffekop, eller på dit mobilcover eller lignende. Der er utallige muligheder inden for dette, og du kan se meget mere om dem her.

Opret et online diasshow

Et online diasshow en anden måde at lave en digital præsentation af dine fotos på. Upload dine billeder til en online diasshow maker, f.eks. Pholody, vælg baggrundsmusik, og del eller download diasshowet.

Alternativt kan du også gøre dine yndlingsferiebilleder til screensaver-slideshows eller desktop-baggrunde til din bærbare computer eller mobiltelefon. Sådan oprettes en simpel diasshow i Lightroom er en anden måde at gøre det på.

Udskriv en fotobog, scrapbog eller fotoalbum

Nogle billeder ser bare bedre ud, når de printes. En fotobog er en rigtig god måde at mindes gode oplevelser. Der findes mange forskellige steder, hvor man kan lave en fotobog og få den sendt med posten efter et par dage. De er sjove at have, også om 10 år, hvor billederne ellers ville være glemt, hvis de kun var digitalt et sted.

 

 

DEL
Tidligere artikelTænk på de næste generationer

EFTERLAD ET SVAR