Rundt spisebord i lyst rum

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Spisebordet er samlingspunktet for langt de fleste familier. Det er her man snakker om dagen, der er gået, her man laver lektier med ungerne, og her der bliver nydt et glas rødvin med gode venner. En spisestue skal derfor indrettes, så den kan imødekomme hele familiens behov og sætte rammerne for de sjove, hyggelige og mindeværdige øjeblikke. Her kan I få inspiration til, hvordan I indretter den perfekte spisestue.

Bordet er samlingspunkt

Spisebordet er familiens samlingspunkt og er derfor helt naturligt hovedværket i rummet. Mange foretrækker et stort spisebord, så der er godt med luft og altid plads til ekstra gæster. I bør dig have rummets størrelse med i jeres overvejelser. Et for stort bord i et for lille rum kan hurtig virke presset og mindre hyggeligt.

Lys til enhver lejlighed

Lyset i spisestuen har også stor betydning for rummets samlede udtryk. Der skal være lys til enhver lejlighed, og I bør derfor vælge jeres lamper med omhu. Først og fremmest skal der selvfølgelig være en loftslampe som denne, der giver et godt lys ud over bordet. Pas på med at hænge den for lavt, så den ikke kommer til at blokere for udsynet – alle ved bordet skal kunne se hinanden. Ud over spisebordslampen skal der også være nogle hyggelige lyskilder. Det kan være lyskæder eller en lampe med varmt skær, for eksempel en glødepære. På den måde er der mulighed for både at arbejde og hygge i rummet.

Gør spisestuen til jeres egen

Sidst men ikke mindst skal spisestuen hav et personligt og hjemligt præg. Billeder, blomster og hjemmelavede julegaver fra ungerne er med til at gøre rummet hyggeligere, så det ikke bare ligner en udstilling fra et boligmagasin. Det vigtigste er bare, at I får skabt et rum som I føler jer hjemme i, og som I har lyst til at invitere jeres gæster ind i.

EFTERLAD ET SVAR