Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er dejligt at giver gaver, der glæder her og nu, men det er endnu mere dejligt at give gaver der varer ved, og kan følge modtageren i mange år. 

Vi har her valgt at sætte lys på Kay Bojesen, der er kendt for sine træfigurer, der første gang så dagens lys i starten af 40’erne. Blandt hans mest berømte figurer finder man eksempelvis hans livgarder, der blev lavet i 1942 og ikke mindst hans nok mest elskede figur, aben fra 1951. Det er næsten 60 år siden, at Kay Bojesen døde, men hans design er forlængst gået over i historien og er tidløst.

Kay Bojesen står klippefast som et stykke af dansk designhistorie, og er noget som står i mange hundrede tusinde danske hjem. Ofte er det noget der bliver givet som en gave, på et tidspunkt i livet, og som får lov til at følge med i mange år.

Der er mange forældre og ikke mindst bedsteforældre, der vælger at give det som dåbsgaver eller i 1 års fødselsdag. En Kay Bojesen abe er en af den slags ting, der kan følge med i hele barndommen, og vil være noget af det, der bliver taget med, når barnet ikke længere er et barn og flytter hjemmefra. At give en gave der kan følge med en person gennem livet, og være der selv, når giveren måske er forsvundet, er en af de bedste gaver man kan give væk.

Det er noget som vil minde modtageren om giveren igen og igen, og sender tanker til vedkommende, og når alt kommer til alt, så er det noget, man som giver af en gave, gerne vil have at en gave gør, nemlig at skabe minder og relationer.

Det er derfor at det er en gave, der på det varmeste kan anbefales. Det er Rosendahl Design Group, der har sikret sig rettighederne til at sælge de populære figurer, der i dag kan købes i en lang række forretninger. Du kan blandt andet købe dem her.

Du kan læse mere om gode ting til barnet her

 

EFTERLAD ET SVAR