Køb en ergonomisk kontorstol til ungerne

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal vi nu til at tale om esport igen. Ja, det er endnu engang tema for et indlæg. Astralis og andre store danske hold har banet vejen for de danske spirende talenter, og du har måske endda også et barn, som er vild med at spille computerspil. Uanset om det er Counter Strike, Fifa eller Fortnite, er det en fritidsinteresse, som stjæler utrolig meget af ungernes tid. Og man kan i og for sig godt forstå det. De sidder og spiller med deres venner i deres fritid, men man kan godt få tanken, om de ikke ville få mere ud af fysisk samvær, hvor de tilmed kunne lege sammen. Det skal vi heldigvis ikke være dommere over.

Men det, vi ved, er, at børnene skal have en god og behagelig kontorstol, når de bruger så mange timer foran skærmen. Det skal være en behagelig og ergonomisk stol, der både har støtte i læn, ryg og skuldre. Vi voksne kender det alt for godt, hvis vi har siddet foroverbøjet foran en computer i flere timer. Det værker både i nakke, skuldre og ryg, og ikke engang den mest hårdttrykkende massør kan gøre op for det, vi har tillusket os gennem et par times hårdt og intenst arbejde. Samme problemer har børn og unge ikke, og de kan på en anden måde end voksne holde til at sidde på en kontorstol en hel dag.

Selvom ungerne måske plager for at få en stol, der mere eller mindre læser et sæde fra en racerbil, så er det ikke strengt nødvendigt, at det lige bliver sådan en, de får i fødselsgave. Denne type stol er blandt andet blevet populær, da mange af de kendte computerspillere sidder i samme type. Mange gange kan man finde en model, der er mindst lige så god i den lokale møbelhandler eller online, hvor priserne på en kontorsol ligeledes nemt kan sammenlignes inden køb.

EFTERLAD ET SVAR