Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle der har prøvet at rejse med børn, ved at det godt kan være lidt af en prøvelse, hvilket der er mange grunde til. Især det med at være på farten, og skulle befinde sig et par timer i en lufthavn, og trave gennem afgangshaller og lignende, kan sætte familiefreden på en alvorlig prøve.

De fleste forældre har en tendens til at pakke de fleste af børnenes ting i deres kufferter, så børnene ikke selv skal slæbe på det, men det er i mange tilfælde en bjørnetjeneste. Børn (når de er omkring 4 år), kan sagtens selv have langt det meste af deres bagage, det handler bare om, at det de har deres bagage i, skal være det rigtige. Det hjælper ikke at give dem en sportstaske eller andet, de skal kunne bære, men hvis de har det i en kuffert med hjul, kan de klare det meste.

Det anerkendte mærke Trunki laver kufferter (kan blandt andet købes her), der er specialdesignet til børn, som både er sjove og praktiske. Med dem bliver det lidt sjovere for børnene at rejse, og selv have deres ting med, og bliver de trætte, er det let lige at tage et lille hvil på.

Det gør det lettere for dig, og det gør det sjovere for dine børn, fordi de føler sig mere ligeværdige, hvilket langt de fleste børn elsker.

EFTERLAD ET SVAR