Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ferien er over os, og hvis i ikke allerede er på ferie, er der en god sandsynlighed for at i skal det inden for meget kort tid. Det kan være i skal til sydens sol og nyde stranden, det varme vand og den varme sol. Det kan også være i skal i sommerhus i Danmark og krydser fingrer for at der kommer bare nogenlunde sol, så i ikke skal sidde og fryste under en tæppe om aftenen.

Uanset om i skal til nord, syd, øst eller vest, så skal i sikkert være væk hjemmefra, og det er meget sandsynligt at i bare skal være jeres familie sammen. Måske skal i være langt fra alle i kender, og måske skal i være langt fra civilisationen i et sommerhus i det sydlige Frankrig eller måske i Toscana – uanset hvor i skal hen, er der et spørgsmål der melder sig, eller i hvert fald burde melde sig

Kan du redde dine børn – hvis det bliver nødvendigt?

Det kan være du tog et førstehjælpskursus, da du tog kørekort, men ikke har brugt det siden, og måske ikke kan huske hvordan det lige var, at det nu var, hvis nogen sidder fast i en bil. Det hjælper dig dog ikke meget, hvis dit barn er ved at blive kvalt i en isterning, og du ikke ved hvad du skal gøre, eller at (gud forbyde det), der skulle ske en ulykke i en pool.

Der er intet krav om det til forældre, men det burde være lovpligtigt med et førstehjælpskursus, så man kan hjælpe sine børn, hvis det bliver nødvendigt, ikke mindst fordi man aldrig vil kunne tilgive sig selv, hvis man står i en situation, hvor man kunne have gjort en forskel, hvis man havde brugt en eftermiddag på et kursus.

Tag på et førstehjælpskursus i familien og lær hvordan man kan redde et liv. Det er ikke kun for voksne at det er en god ide. Det kan godt være dine børn ikke kan redde et liv, men så kan de lære hvad de skal gøre, hvis de er vidner til noget.

EFTERLAD ET SVAR