Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Fastnettelefonen er ikke, hvad den har været. Alligevel er der mange husstande, der har en. Det er der dog ingen grund til, for ifølge statistikker er det penge ud af vinduet. Mange familier spiler deres penge på at have en fastnettelefon, der ikke bliver brugt.

Faktisk har hver fjerde husstand stadig en fastnettelefon i deres hjem. Det er især den ældre generation, der beholder den. Ofte med begrundelsen at ‘det har jeg da haft altid’, og næsten halvdelen af disse fortæller, at de sjældent bruger den.

Det betyder, at det er en stor, passiv udgift, som mange tusinde forbrugere har. Faktisk drejer det sig om flere hundredetusinde danskere, der hver måned smider penge direkte i skraldespanden, da de stadig har en hjemmetelefon, de meget sjældent bruger den. Priser og tilbud på mobiltelefoner, sammenlign her.

Fastnettelefonen er en stor udgift

Det er en stor udgift, som der faktisk ikke er nogen grund til at have, da forbrugerne ikke får meget for pengene, hvis de ikke bruger den. Samtidig er det en rigtig god forretning for teleselskaberne, som faktisk har hævet priserne for fastnettelefonen de seneste år.

De forbrugere, der sjældent bruger deres fastnettelefon, kan spare mange penge, hvis de vælger at droppe fastnettelefonen. Det betyder samtidig, at du vil kunne tjene penge på din mobiltelefon, hvis du har sådan en, men også har en fastnettelefon.

Kan det overhovedet betale sig?

Først og fremmest skal du finde ud af, om det overhovedet kan betale sig for dig, hvis du har en mobiltelefon. Hvor meget taler du i den i virkeligheden? Er den pengene værd? HVis ikke, så anbefaler vi, at du smider den ud.

Antallet har været faldende i Danmark, og derfor går der ikke lang tid, inden de fleste fastnettelefoner ikke længere er i brug.

EFTERLAD ET SVAR