konfirmation

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Konfirmationen er en stor og vigtig dag for den unge konfirmand. Det er dagen hvor konfirmanden er i centrum og hvor familie og venner samles til en festlig og hyggelig dag. Hvis der ikke er en form for underholdning i løbet af arrangementet, kan det hurtigt komme til at føles som en lang og måske lidt kedelig dag. Hvis du derimod sørger for et festligt indslag eller noget sjov underholdning, kan det være med til at gøre dagen til en stor succes. Men hvad skal du finde på? Her får du nogle idéer til, hvad underholdningen til konfirmationen kan være.

Lav en video med gamle videoklip og billeder

Et personligt indslag du kan lave til konfirmationen er, at klippe en lille video sammen med gamle film og billeder af konfirmanden. Når du viser videoen, bliver festens deltagere taget med på en tidsrejse, som viser konfirmandens liv fra tidlig barndom og frem til konfirmationsdagen. Du kan selv bestemme hvor lang videoen skal være. Mens du viser filmen, kan du sideløbende fortælle om de situationer, filmen eller billederne viser.

Tip en 13’er

En lille quiz er altid et sjovt og underholdende indslag. Det fungerer således, at du laver 13 spørgsmål om konfirmanden, som festdeltagerne skal svare på. Den der gætter flest svar rigtigt, kan vinde en præmie. Denne slags underholdning er en sjov måde at lære konfirmanden bedre at kende på, samtidig med, at quizzen giver anledning til gode og sjove samtaler om konfirmanden.

Bestil underholdning udefra

Hvis du ikke ønsker at stå for underholdningen selv, kan du let og bekvemt bestille en anden til at udføre underholdningsindslaget. Du kan let bestille et sjovt underholdningsindslag, som kan skabe glæde og godt humør til festen. Du kan let få skræddersyet indslaget, så det passer perfekt til begivenheden og afspejler konfirmanden. Ved at få et underholdningsindslag udefra er du garanteret et anderledes indslag, som vil blive husket mange år frem, og som konfirmanden garanteret ikke havde forventet.

EFTERLAD ET SVAR