Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Bedste kontinentalsenge

Søvn er utroligt vigtigt, for at du kan fungere i hverdagen. Får din krop ikke den helt rigtige støtte, er der større risiko for, at du kommer til at sove uroligt – fundamentet for en god søvn er at vælge den helt rigtige seng, der opfylder dine personlige behov og præferencer. Mange lider af søvnforstyrrelser og det er noget, der rammer os, hvis vi sover i en seng, der ikke er komfortabel. Så hvis du har ondt eller er stiv i kroppen, kan det være hele grunden.

Det siges, at vi mennesker bruger en tredjedel af vores liv på at ligge i sengen – det vil sige i gennemsnit er det cirka 3.000 timer årligt. Det er også her du bruger en del tid med din partner og her du oftest tumler med dine unger. Så det er ikke her du bør spare dine penge, men i stedet vælge at investere i dit egent velvære – find din seng her.

For mennesker med rygproblemer er en kontinentalseng særdeles anbefalelsesværdig. En kontinentalseng giver dig en samlet løsning med fokus på design og komfort. Kontinentalsenge består af tre forskellige lag som er: En topmadras, der ligger øverst, en springmadras eller en skummadras, der ligger i midten, og derfor er den centrale del af din seng, og en boxmadras eller en polstret ramme, der ligger som bund og giver din seng en passende højde, stabilitet og fleksibilitet.

Kontinentalsenge bør teses på: Fordeling af kropsvægt på madrassen, tilpasning til soveposition, åndbarhed og fjedrenes holdbarhed. I de fleste kontinentalsenge er der en utrolig lækker komfort som gør, at det næsten føles som at svæve på en sky.

Vejer du under 75 kg bør du vælge en madras med medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 90-95 kg bør du vælge en madras med fast fasthed. Vejer du mere en 90-95 kg bør du vælge en madras med ekstra fast fasthed.

EFTERLAD ET SVAR