Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har dine børn en eventuel skoleferie i sigte, eller er du på udkig efter billig og nem underholdning, som både børn og forældre kan være med til? Så er det heldigt, at der er rigeligt med aktiviteter for hele familien i de forskellige aktivitetshaller. Især i ferier og på helligdage er der arrangeret en masse aktiviteter, som både du og dine børn kan være med til. Hvis du bor tæt på Silkeborg, Ry, Brædstrup eller Them, kan du tage dine børn med i Them hallerne, hvor der både er mulighed for ophold i svømmehallen og i bygningens idræts- og sportshaller, hvor I kan dyrke forskellige sportsgrene.

Dette kan I opleve i svømmehallen

I næsten alle svømmehaller er du garanteret mindst to eller tre badebassiner i forskellige temperaturer. Der er et lavt bassin til de små, og et større bassin til de større børn og voksne. Som regel er der også en varm og lækker sauna til rådighed, som I kan opholde jer i efter den dejlige svømmetur. Mange steder er der også en form får spa, men det afhænger af, hvilken svømmehal du har valgt at tage til. Hvis du har en familie med stor aldersfordeling, kan det være en god ide at finde en svømmehal til alle aldre, så alle får glæde af oplevelsen.

Find aktivitetshaller nær dig

Alle elsker kvalitetstid med sine børn, og her er det en mulighed både at kombinere hyggetid med motion og læring og hele familien kan deltage. De fleste haller holder åbent for aktiviteter i skoleferierne og derudover er det også muligt at booke de forskellige haller til aktiviteter, f.eks til familiefester, fødselsdage m.m. På internettet kan du undersøge hvilke åbningstider der gælder i de forskellige haller og svømmehaller, og hvilke faciliteter de tilbyder, samt deres beliggenhed. Ofte ligger de i forbindelse med hinanden.

EFTERLAD ET SVAR