Nye gardiner til hjemmet

0
824
Sensommer gardiner
Sensommer gardiner

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sensommeren er for alvor over os og de smukke sommeraftener er ved at lakke mod ende. Sommer 2016 har været op og ned. Den har stået på gråvejr og regn i flere dage, ligeledes har vi haft mange solrige dage og september måned har budt på flere varmerekorder. Hvad gør vi for at holde varmen ude og stadig sikre det kølige soveværelse? Her kommer et par gode råd.

De fleste mennesker foretrækker kølige soveværelser, og det kan tit være en udfordring at holde de forskellige værelser kølige hen over sommeren. Kølige og helt mørklagte soveværelser hjælper, hvis du har problemer med nattesøvnen eller hvis du blot er træt at af vågne for tidlig. Nogle lejligheder døjer med en lygtepæl, lige uden foran vinduet, andre har soveværelset vendt mod øst, hvor solen, i sommer timerne ofte først går ned hen imod middag. Derimod hvis soveværelset er vendt mod øst, kan der være problemer med sollys, så snart solen står op. Et mørklægningsgardin kan være løsningen på mange af disse problemer, og hjælpen er nær.

Mørklægningsgardiner som almindelige rullegardin og plissegardiner?

Flere virksomheder tilbyder mørklægningsgardiner, som på bagsiden er polstret med et materiale som både holder varmen og lyset ude. Mørklægningsgardiner fås både i det almindelige rullegardin og plissegardiner. Flere vælger at kombinere et rullegardin, og en form for et yder gardin. Firmaet uniggardin.dk, tilbyder uden beregning at kører forbi din adresse med gardinbussen(hvis der bliver lavet en ordre på min. 650 kr.), og opmåle, så gardinerne passer præcis. Uniggardin er helt klart en af de største spillere for onlinesalg af gardiner. Bl.a. deres bestillingsproces er helt unig(k). Her gennemgås 9 steps, og der er mulighed for at skræddersy et enkelte gardin, så det passer lige præcis til jeres værelse. Gardiner er en nødvendighed i enhver familie, og især soveværelse, børneværelserne og ja rum som skal holdes kølige.

EFTERLAD ET SVAR