nyt hus eller renovere det gamle

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis dig og din familie står i den situation og skal købe nyt, men har svært ved at finde ud af om det kan betale sig at opføre sit eget hus eller finde et ældre hus og renovere på det. Der er fordele og ulemper ved begge valg. Vi har taget et kig på hvad du skal være opmærksom på, hvis i vælger at bygge nyt og kommer med et par tips her – læs med.

Går i og overvejer at realisere drømmen om at opføre jeres eget hus, er der en del ting, du skal tænke over, inden. Det er vigtigt, at du allerede fra start er opmærksom på de helt lavpraktiske ting i forhold til jeres byggeri. Vi har

Undersøg sagsbehandlingstider og tilladelser

I bør altid tjekke op på diverse sagsbehandlingstider og tilladelser i det område i ønsker at bygge i. Det er altid en god idé at tjekke lokalplanen, så du kan se, om der er nogle særlige krav vedrørende placeringen af huset på grunden og om der er nogle krav til hvordan huset skal se ud, samt hvilke byggematerialer der skal bruges.

Samtidig bør du undersøge, om der er nogle planer om ændringer af de nuværende lokalplan inden for den nærmeste fremtid. Det kan have stor betydning for priserne i området på sigt.

Vælg en samarbejdspartner med godt omdømme

Undersøg markedet for forskellige samarbejdspartner, når i skal vælge byggefirma. Nogle ønsker betaling upfront, hvor andre først skal have betaling når projektet står færdigt. At bygge nyt hus, er lang og vigtig process og derfor er det vigtigt, at i vælger et byggefirma, der både er i stand og villige til at gøre, som du forventer. Tryghed i sådan en process er meget vigtigt, at det højst sandsynligt er første og sidste gang man står i sådan en situation.

EFTERLAD ET SVAR